Lansiranje Biodom.rs, platforme za distribuciju organskih i prirodnih proizvoda

Lansiranje Biodom.rs, platforme za distribuciju organskih i prirodnih proizvoda

/ Novosti/ Lansiranje Biodom.rs, platforme za distribuciju organskih i prirodnih proizvoda

Novosti - 14/10/2019

Pronalaženje organskih i prirodnih proizvoda u Srbiji nije lako. Nema mnogo izbora i ponuda je vrlo fragmentirana. Organske prodavnice nude organsku i konvencionalnu hranu bez jasne razlike. Poverenje nije uvek prisutno. Biodom je tu da ponudi rešenje.

Prvo, ne škodi. Drugo čini dobro.

Biodom je nova platforma za distribuciju organskih i prirodnih proizvoda kojoj možete verovati. Biodom garantuje da je svaki ponuđeni proizvod ili organski ili proizveden sa prirodnim sastojcima ili materijalom na način da poštuje osnovni princip „Primum non nocere“ (prvo, ne škodi). Drugi princip Biodoma je „čini dobro“ .

Drugačiji pristup

Biodom je organska prodavnica u strogom smislu te reči . Sledi principe koje su ranije definisali pioniri u Francuskoj i Nemačkoj. Biodom ima za cilj da uspostavi odnos poverenja sa klijentom i dobavljačima. Izbor onoga što se nudi na Biodomu ne pravi kompromise.

Biodom je takođe tu da učini organski i prirodni proizvod dostupnijim i povoljnijim. Pronalaženje svega na jednom mestu je jedan korak da se dobri proizvodi učine dostupnijim. Uspostavljanje direktne poslovne veze sa proizvođačima i nastojanje da se troškovi distribucije smanje što je više moguće, omogućiće Biodomu da predloži atraktivne cene.

Šta Biodom nudi ?

Na lansiranju, Biodom prvo nudi proizvode matične kompanije Ecovolve (vidi dole). Vrlo brzo će se proširiti u narednim mesecima integracijom mnogo više proizvođača u različitim kategorijama. Biodom je projekat u stalnoj evoluciji, zato ostanite u kontaktu za dalje najave o kompletiranju ponude. U planu je da se predlože sledeće kategorije: Hrana, Odeća, San, Kućni tekstil, Za kuću, Zdravlje i lepota.

Ko stoji iza Biodoma ?

Biodom je inicijativa kompanije Ecovolve koju su osnovali Milena i Lionel Mestre u Francuskoj 2012. godine i u Srbiji 2015. godine. Ecovolve je započeo svoju aktivnost proizvodnjom prirodnih kreveta i posteljine za francusko tržište. Aktivnost se proširila i na proizvodnju prirodne odeće u 2018. godini. Više informacija o priči koja je dovela do stvaranja Biodoma možete naći na stranici o nama.

Milena i Lionel Mestre su poslednjih 15 godina uključeni u održivi razvoj, zdrav život i organske proizvode. Imaju veliko iskustvo u domenu koje su stavili u akciju da otpočnu Biodom. Njihovo iskustvo i znanje u oblasti informacionih tehnologija takođe je bilo od koristi za pravljenje Biodom sajta koji se u celosti radi u kompaniji.