Majice, Merino aktivni veš : Ženska majica kratkih rukava

, : Ženska majica kratkih rukava

/ Odeća/ Majice/ Ženska majica kratkih rukava relaxed fit Ural - 50% merino / 50% Tencel

Ženska majica kratkih rukava relaxed fit Ural – 50% merino / 50% Tencel

4.390 RSD

Super meka majica napravljena od mešavine ekstra fine merino vune i TencelTM liocel vlakana visokih performansi. Rezultat je održivo proizvedena majica koja je prozračna, termoregulirajuća i antibakterijska. Lagana je i čini da ostanete sveži tokom celog dana. Upakovana je u vrećici od organskog pamuka za višekratnu upotrebu.
Tehnički detalji: 190g/m² pletena rib konstrukcija sa ravnim šavovima.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznaka:
Sastav
50% ekstra fina merino vuna / 50% Lenzing Tencel
Vuna

Lagano pletivo od merino vune 190gr/m²

Ovo je pokazatelj debljine pletenine od merino vune. Oznaka gr/m2 označava koliko grama vune ima po kvadratnom metru. Srednja težina je najčešće zastupljena debljina pletenine. Lagan je veoma prijatan za nošenje po toplijem vremenu. Može se koristiti i kao osnovni sloj ispod toplijeg sloja ili košulje u svakodnevnoj upotrebi.

Predivo od merino vune extra fine 19.5µm

U poređenju sa drugim vrstama vune, merino vuna je uvek fina i meka, prečnika vlakna uglavnom manjeg od 24 mikrona (μm). Stepen finoće vune je bitan za proizvodnju prediva. Što je vuna finija, to će biti mekša na koži. Izuzetno fina merino vuna može se nositi direktno na koži čak i na najsenzibilnijim delovima. Veoma je prijatna za nošenje.

Vrsta pletiva Rib

Rib knit can be identify because of its vertical ribs. Rib knit fabric is heavier compared to Jersey and generally very stretchy. It is used to make high quality garments that are stretchy without the use of elasthane. It is ideal for making base layers.
Sertifikacije

Oeko-Tex Standard 100

Sertifikat Oeko-Tex Standard 100 garantuje da je sertifikovani proizvod testiran na štetne materije i da je stoga neškodljiv za ljudsko zdravlje. Ispitivanja sprovode nezavisni instituti na osnovu kriterijuma standarda 100. Proverava se odsustvo brojnih regulisanih i neregulisanih supstanci koje mogu štetiti zdravlju ljudi. Granične vrednosti za STANDARD 100 često prevazilaze nacionalne i međunarodne zahteve.

Tencel

Tencel™ su celulozna vlakna botaničkog porekla koja su i održiva i veoma udobna za nošenje. Poznata po svojoj prirodnoj udobnosti, TENCEL™ Lyocell vlakna su raznovrsna i mogu se kombinovati sa širokim spektrom tekstilnih vlakana kao što su pamuk ili vuna kako bi se poboljšala estetika i funkcionalnost tkanina. Jedinstvena fizička svojstva TENCEL™ Lyocell vlakana dovode do njihove velike čvrstoće, efikasnog upijanja vlage i nežnosti za kožu.
Brand

Tigil

Tigil ima za cilj vraćanje prirodnih materijala u sportsku opremu i odeću. Zdravi, dišu, izdržljivi, performantni, nude održivu udobnost i well-being. Pratite svoje pasije i opremite se istinski uz Tigil. Tigil je brend kompanije Ecovolve.
 Saznajte više

Vodič za odgovarajuću veličinu

sizes visualisation
Veličina XS S M L XL 2XL
A - obim grudi 86 90 94 98 102 106
B - visina ledja 66 68 70 72 74 76

Koristite naznačene mere u cm kako biste pronašli koja veličina će Vam najbolje odgovarati.

Dodatne informacije

Sirovinski sastav

50% ekstra fina merino vuna / 50% Lenzing Tencel

Poreklo materijala

Predivo od merino vune iz Italije

Sertifikacija

Tencel, Oeko-Tex Standard 100

Održavanje

Mašinsko pranje 30°C (program i deterdžent za vunu, centrifuga MAX 400 obrtaja/minut)

Proizvodnja

Srbija

Brand

Materijali

Vuna

Veličina (Odeća)

, , , , ,

Boje

Denim

Vuna

Lagano pletivo od merino vune 190gr/m², Predivo od merino vune extra fine 19.5µm, Vrsta pletiva Rib

Tigil

Tigil ima za cilj vraćanje prirodnih materijala u sportsku opremu i odeću. Zdravi, dišu, izdržljivi, performantni, nude održivu udobnost i well-being. Pratite svoje pasije i opremite se istinski uz Tigil. Tigil je brend kompanije Ecovolve.

PSS (Planinarski savez Srbije) Logo

Specijalna ponuda za PSS (Planinarski Savez Srbije) članove

Ostvarite 10% popusta na sve odevne predmete.

Pogledajte uputstvo