Grejači za vrat : Grejač za vrat

: Grejač za vrat

/ Aksesoari/ Grejači za vrat/ Grejač za vrat - 50% Merino / 50% Tencel - unisex

Grejač za vrat – 50% Merino / 50% Tencel – unisex

1.290 RSD

Neck warmer made of a high performance blend of extra-fine merino wool and TencelTM Lyocell fibers. The result is a sustainably produced neck warmer that is soft, breathable, thermoregulating and antibacterial. Can also be used as a beanie. Offered in a reusable organic cotton bag. One size: 50x21cm, unisex.
Technical details: 190g/m² Rib knit construction with flatlock seams. Garment weight 40 grams.

Šifra proizvoda: - Kategorija:
Sastav
50% ekstra fina merino vuna / 50% Lenzing Tencel
Vuna

Lagano pletivo od merino vune 190gr/m²

Ovo je pokazatelj debljine pletenine od merino vune. Oznaka gr/m2 označava koliko grama vune ima po kvadratnom metru. Srednja težina je najčešće zastupljena debljina pletenine. Lagan je veoma prijatan za nošenje po toplijem vremenu. Može se koristiti i kao osnovni sloj ispod toplijeg sloja ili košulje u svakodnevnoj upotrebi.

Predivo od merino vune extra fine 19.5µm

U poređenju sa drugim vrstama vune, merino vuna je uvek fina i meka, prečnika vlakna uglavnom manjeg od 24 mikrona (μm). Stepen finoće vune je bitan za proizvodnju prediva. Što je vuna finija, to će biti mekša na koži. Izuzetno fina merino vuna može se nositi direktno na koži čak i na najsenzibilnijim delovima. Veoma je prijatna za nošenje.
Sertifikacije

Oeko-Tex Standard 100

Sertifikat Oeko-Tex Standard 100 garantuje da je sertifikovani proizvod testiran na štetne materije i da je stoga neškodljiv za ljudsko zdravlje. Ispitivanja sprovode nezavisni instituti na osnovu kriterijuma standarda 100. Proverava se odsustvo brojnih regulisanih i neregulisanih supstanci koje mogu štetiti zdravlju ljudi. Granične vrednosti za STANDARD 100 često prevazilaze nacionalne i međunarodne zahteve.

Tencel

Tencel™ su celulozna vlakna botaničkog porekla koja su i održiva i veoma udobna za nošenje. Poznata po svojoj prirodnoj udobnosti, TENCEL™ Lyocell vlakna su raznovrsna i mogu se kombinovati sa širokim spektrom tekstilnih vlakana kao što su pamuk ili vuna kako bi se poboljšala estetika i funkcionalnost tkanina. Jedinstvena fizička svojstva TENCEL™ Lyocell vlakana dovode do njihove velike čvrstoće, efikasnog upijanja vlage i nežnosti za kožu.
Brand

Tigil

Tigil ima za cilj vraćanje prirodnih materijala u sportsku opremu i odeću. Zdravi, dišu, izdržljivi, performantni, nude održivu udobnost i well-being. Pratite svoje pasije i opremite se istinski uz Tigil. Tigil je brend kompanije Ecovolve.
 Saznajte više

Merino vuna u najboljem izdanju

Merino vuna je po svojoj prirodi prirodna, biorazgradiva, obnovljiva i prozračna. Predivo od merino vune koje koristimo takođe je pažljivo odabrano da potiče samo od etički uzgajanih ovaca.

Vuna isključivo od etički uzgajanih merino ovaca

Vuna isključivo od etički uzgajanih merino ovaca

Napravljeno od sertifikovanog prediva

Oeko-Tex logo

Sertifikacija OEKO-TEX® STANDARD 100

Kape, šalovi i rukavice napravljeni su od prediva fine merino vune sertifikovanog Oeko-Tex Standard 100. Konci za šivenje su takođe sertifikovani. To znači da su sve komponente zagarantovane bez štetnih supstanci za ljudsko zdravlje. Ovo je garancija da ćete u potpunosti i bezbedno uživati u Vašem odevnom predmetu.

Proizvedeno u srcu Istočne Evrope

serbian flag

Našu dodatnu opremu Ecovolve sa ponosom pravi u Srbiji

Svi naši aksesoari su proizvedeni u Srbiji po najvećim standardima koristeći kvalitetno predivo merino vune. Od pletenja i pranja do proizvodnje i pakovanja, svi koraci za izradu najbolje odeće se rade sa pasijom i ljubavlju u Srbiji.

Dodatne informacije

Sirovinski sastav

50% ekstra fina merino vuna / 50% Lenzing Tencel

Poreklo materijala

Predivo od merino vune iz Italije

Sertifikacija

Tencel, Oeko-Tex Standard 100

Održavanje

Mašinsko pranje 30°C (program i deterdžent za vunu, centrifuga MAX 400 obrtaja/minut)

Proizvodnja

Srbija

Brand

Materijali

Vuna

Boje

Denim

Vuna

Lagano pletivo od merino vune 190gr/m², Predivo od merino vune extra fine 19.5µm

Tigil

Tigil ima za cilj vraćanje prirodnih materijala u sportsku opremu i odeću. Zdravi, dišu, izdržljivi, performantni, nude održivu udobnost i well-being. Pratite svoje pasije i opremite se istinski uz Tigil. Tigil je brend kompanije Ecovolve.

PSS (Planinarski savez Srbije) Logo

Specijalna ponuda za PSS (Planinarski Savez Srbije) članove

Ostvarite 10% popusta na sve odevne predmete.

Pogledajte uputstvo