Vaša korpa (0 proizvod)

Nema proizvoda u korpi.

Merino aktivni veš

Merino aktivni veš

/ Odeća/ Merino aktivni veš

Altai je linija aktivnog veša od merino vune. Ponaša se kao druga koža i izuzetno je prijatan i udoban za svakodnevno nošenje ili za bilo koji sport. Prozračan, izdržljiv, termoregulirajući i antibakterijski.

Prikazani svi od ukupno 15 rezultata

Doživite neverovatnu udobnost ekstra fine merino vune u potpuno prirodnom odevnom predmetu koji je napravljen da bude nošen u svim prilikama.

  • Ravni šavovi : pomažu da se umanji trenje.
  • Prirodno antibakterijski : prirodna merino vuna pomaže da Vaša odeća ostane sveža i bez mirisa.
  • Veliko upijanje : aktivno odvodi vlagu sa kože, ostavljajući je suvom i dajući osećaj ugodnosti.
  • Prozračan : visoko prozračna tkanina propušta vlagu, omogućava da ostanete suvi ispod.
  • Lagan : odličan za putovanja, šetnju i još mnogo toga.
  • Jednostavna nega i brzo sušenje : pere se ručno ili u mašini na 30 stepeni na programu za vunu (deterdžent za vunu i bez centrifugiranja) za lakše održavanje.

Pronađite za sebe u liniji Altai

Aktivni veš Altai napravljen je od rib pletenine što ga čini vrlo elastičnim u svim pravcima po konstrukciji pletiva. Prirodno prati telesne obline i može se dobro prilagoditi različitim veličinama. Negova dužina je dizajnirana da pokrije donji deo leđa čak i dok obavljate zahtevne fizičke aktivnosti.

Altai lineup

Otkrijte Altai prednosti

Merino vuna je najefikasniji prirodni oblik zaštite od svih vremenskih prilika, a istovremeno je najfinija i najmekša. Altai aktivni veš napravljen je od 100% ekstra fine merino vune što ga čini neverovatno mekanim poput druge kože.

U sportu kao i u svakodnevnoj upotrebi, aktivni merino veš Altai održava Vaše telo hladnijim ( termoregulacija ) dok upija i uklanja višak vlage ( prozračan ). Napolju nudi izvrsnu prirodnu zaštitu od sunca i upija UV zračenja ( UV zaštita ). Dok nosite ovaj veš, merino vlakna ( antibakterijska ) blokiraju neprijatan miris koji nastaje razgradnjom znoja. Veš ostaje čist mnogo duže i može se nositi danima zaredom bez problema. Otporan je na mrlje i pere se u mašini na programu vuna ( periv u mašini ). Prirodno se brzo suši i ne sme se stavljati u sušač.

Altai aktivni veš : Termoregulacijski
Altai aktivni veš : Prirodno prozračan
Altai aktivni veš : Antibakterijski
Altai aktivni veš : Visoka UV zaštita
Altai aktivni veš : 100% ekstra-fina merino vuna
Altai aktivni veš : Periv u mašini

Altai merino aktivni veš je napravljen od sertifikovanog prediva

Oeko-Tex logo

Sertifikacija OEKO-TEX® STANDARD 100

Altai aktivni veš je napravljen od prediva ekstra fine merino vune sertifikovanog Oeko-Tex Standard 100. Konci za šivenje su takođe sertifikovani. To znači da su sve komponente zagarantovane bez štetnih supstanci za ljudsko zdravlje. Ovo je garancija da ćete u potpunosti i u sigurnosti uživati u aktivnom vešu.

Merino vuna u najboljem izdanju

Merino vuna je po svojoj prirodi prirodna, biorazgradiva, obnovljiva i prozračna. Predivo od merino vune koje se koristi za liniju Altai takođe je pažljivo odabrano da potiče samo iz etički uzgajanih ovaca.

Vuna isključivo od etički uzgajanih merino ovaca

Vuna isključivo od etički uzgajanih merino ovaca

Opremite se istinski i uživajte !

Proizvedeno u srcu Istočne Evrope

serbian flag

Altai aktivni veš Ecovolve sa ponosom pravi u Srbiji

Altai aktivni veš je proizveden u Srbiji po najvećim standardima koristeći kvalitetno ekstra fino predivo merino vune iz Italije. Od pletenja i pranja do proizvodnje i pakovanja, svi koraci za izradu najbolje odeće se rade sa pasijom i ljubavlju u Srbiji.

Članci vezani za Merino aktivni veš

PSS (Planinarski savez Srbije) Logo

Specijalna ponuda za PSS (Planinarski Savez Srbije) članove

Ostvarite 10% popusta na sve odevne predmete.

Pogledajte uputstvo