Bezbedna kupovina

Bezbedna kupovina

/ Opšte informacije/ Bezbedna kupovina

Bezbednost

lock-ssl

Sva komunikacija vezana za ovu veb stranicu obezbeđena je SSL sertifikatom. Ovaj sertifikat može dobiti pravno lice samo nakon brojnih provera. U potpunosti garantuje sigurnost komunikacija najsavremenijim tehnologijama šifrovanja. To je najviši nivo sigurnosti koji postoji danas.

Sertifikat u navigacionoj liniji pretraživača.
Sertifikat u navigacionoj liniji pretraživača.

Nudimo mogućnost plaćanja Vaše narudžbine putem 3 sigurna načina plaćanja.

Plaćanje platnom karticom preko Banca Intese

Za sigurnost plaćanja putem Vaše platne kartice koristimo rešenje NestPay od Banca Intese. Omogućeno je plaćanje sa karticama: DinaCard, Visa, Mastercard, Maestro i American Express.

Pomoću ovog sistema plaćanje putem Vaše kartice vrši se direktno na sigurnim serverima Banke Intese. Podaci o Vašoj platnoj kartici nama nisu dostupni. Sve razmene su šifrirane i sigurne.

Ako vaša banka podržava, mi proveravamo plaćanja kroz dva sigurna 3DSecure mrežna sigurnosna sistema plaćanja, „Mastercard Secure Code“ za Mastercard i „Visa Secure“ za Visa.

Plaćanje iz inostranstva

Ako plaćate karticom iz inostranstva, iznos zaduženja na Vašoj kartici će biti u lokalnoj valuti zemlje iz koje plaćate. Vaša banka će primeniti kurs konverzije dogovoren od strane kartičarskih organizacija, koji nama, u trenutku transakcije, ne može biti poznat.

I dodatno, zavisno od ugovora koji imate sa Vašom bankom, dodatni troškovi se mogu pojaviti kod plaćanja prema inostranstvu.

Na iznos novca koji će biti uzet sa Vaše kartice utiču gore navedeni faktori.

Plaćanje pouzećem (samo u Srbiji)

Kod plaćanja pouzećem narudžbinu plaćate prilikom isporuke. Isporuku vrši kurirska služba i plaćanje je u gotovini.

Plaćanje bankovnim prenosom

Plaćanje bankovnim prenosom je brzo i sigurno. Izaberite ovaj način plaćanja prilikom podnošenja narudžbe i biće prikazana uputstva za završetak prenosa. Za bržu obradu navedite broj svoje narudžbine u tekstu prenosa. Vaša narudžbina će biti poslata po prijemu prenosa na naš račun (1 do 2 dana). Plaćanje možete izvršiti i standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci.

Plaćanje iz inostranstva

Ako uradite bankovni prenos iz inostranstva, molimo Vas izaberite opciju za plaćanje svih troškova transfera tako da mi primimo na račun iznos narudžbine u celosti.

Vaša banka će automatski pretvoriti valutu Vaše države prebivališta u srpske dinare po kursu koji možete proveriti kod same banke. Primenjivaće se dodatni troškovi vezani za plaćanje u inostranstvu. Možda bi bilo poželjno da unapred proverite sve troškove u svojoj banci.