Blog

Blog

/ Blog

Prodavnica Biodom u Aranđelovcu sada je potpuno otvorena

29/01/2024 - Novosti

Naša prodavnica u Aranđelovcu konačno je potpuno otvorena. Nalazi se u istoj zgradi kao naša proizvodnja, na glavnom putu koji vodi ka centru Aranđelovca. Veliki natpisi spolja čine je nemogućom zaobići. Prodavnica nudi potpuni asortiman odeće od merino vune brenda Tigil. Takođe, moguće je isprobati naše 100% prirodne lateks dušeke, kao i sve proizvode brenda Revolana.

Biodom je učestvovao na trci "1300 kaplara" u Aranđelovcu

19/09/2023 - Događaji

U subotu 16tog septembra, Biodom je imao veliko zadovoljstvo da učestvuje na trci "1300 kaplara" u Aranđelovcu sa brendom Tigil.

Ecovolve počinje saradnju sa Jovicom Spajićem na dizajniranju Tigil sportske opreme

23/06/2021 - Novosti

Jovica Spajić, kapiten ultra maratonske reprezentacije Srbije, jedan je od najboljih ultra trkača na svetu. On je legenda sama za sebe. Već je učestvovao u najtežim ultra trkama koje postoje na planeti i odneo je mnogo pobeda. Veoma smo ponosni što će sarađivati sa nama na dizajnu sportske opreme u Srbiji pod brendom Tigil.

Otkrijte Srbiju : Manastir Gradac

28/05/2021 - Razno

Manastir Gradac je još jedan prelepi obnovljeni manastir u bajkovitom prirodnom okruženju. Smešten je na granici prirodnog parka Golija okružen raskošnom vegetacijom i brdima. Poziva vas na pauzu i uživanje u krajoliku. Manastir je od 1277. do 1282. godine gradila Helena Anžujska, supruga kralja Uroša I. Vekovima je bio devastiran i napušten da bi konačno bio obnovljen tokom 1963–1975.

Otkrijte Srbiju : Manastir Uvac

24/05/2021 - Razno

Manastir Uvac nalazi se duboko u kanjonu reke Uvac. Veoma je udaljen i nije mu lako pristupiti, ali poseta ovom manastiru je neverovatno iskustvo jer su i manastir i okolina očaravajuće lepote. Prema manastiru vodi neasfaltirani put, koji se spušta 500m nizbrdo, sa dosta krivina i dužine oko 4 km. Bolje je sići peške do manastira ili automobilom 4x4.

Otkrijte Srbiju : Manastir Rujan

22/05/2021 - Razno

Manastir Rujan nalazi se na vrhu brda sa pogledom na jezero Vrutci. Iz manastira je pogled na jezero prelep, a opšta postavka je spektakularna. Manastir Rujan zapravo je rekonstrukcija nekadašnjeg manastira Rujno, koji su Osmanlije uništile jer je u njemu bila jedna od prvih štamparija na Balkanu. Ruševine su potopljene jezerom Vrutci 1984. godine.

Otkrijte Srbiju : Manastir Ćelije

21/05/2021 - Razno

Pokrećemo seriju članaka o lepotama Srbije. Među njima, brojni manastiri predstavljaju neverovatno nacionalno blago za Srbiju. U ovom članku posećujemo manastir Ćelije, prelepi skriveni dragulj, ugnežđen na brdima južno od Valjeva.

Biodom počinje saradnju sa PSS za promociju brenda Tigil i outdoor aktivnosti

24/11/2020 - Novosti

Biodom sa svojom proizvodnom firmom Ecovolve je lansirao svoju novu liniju tehničke sportske opreme od merino vune (pod brendom Tigil) koja je u potpunosti proizvedena u Srbiji. Zbog svojih neverovatnih osobina, aktivni veš i tehničke čarape od merino vune su najtraženiji predmeti za sportove na otvorenom. Imati ove proizvode 100% proizvedene u Srbiji zaslužuje da se za to sazna. Zbog toga Biodom s ponosom najavljuje partnerstvo sa PSS (Planinarski savez Srbije) koji udružuje sve planinarske organizacije i klubove u zemlji.

Otkrijte Baikal, novu liniju sportskih čarapa od merino vune

24/09/2020 - Prezentacija proizvoda

Baikal je nova linija visokokvalitetnih tehničkih sportskih čarapa od merino vune pod brendom Tigil. Usavršavane su više meseci da ponude pravu kombinaciju trajnosti i performansi. Ove čarape su mekane na stopalima, dišu i regulišu vlagu i temperaturu i ne dozvoljavaju razvoj bakterija koje izazivaju neprijatan miris. Ukratko, to su savršene čarape za akciju.

Veliki uspeh za Biodom ispred Shopping centra Rajićeva

27/11/2019 - Događaji

Prošle subote, Ecovolve je predstavio svoje proizvode ispred Shopping centra Rajićeva za Sajam "Bonjour France". Bio je hladan i vetrovit dan gde je i Košava odlučila da uzme učešće. Uprkos tome, bilo je dosta prolaznika i posetilaca našeg štanda.

Sajam “Bonjour France”, Rajićeva Shopping Centar 23/11

18/11/2019 - Događaji

U subotu 23. novembra 2019, od 10 do 20 h, Ecovolve će učestvovati na sajmu "Bonjour France" organizovanom od strane Francusko-srpske privredne komore na platou ispred Rajićevog Shopping Centra. Tigil vuneni proizvodi i Revolana krevetnina će biti predstavljeni i naša online prodavnica će biti reklamirana.

Beogradski Sajam Nameštaja 2019 je otvoren

05/11/2019 - Događaji

Kompanija Ecovolve, proizvodjač Revolane, je na Beogradskom Sajmu Nameštaja u Hali 4, štand broj 4057, narednih 6 dana. Izloženi su novi modeli kreveta, novi dušeci i nova lanena posteljina. Dobrodošli u posetu !

Otkrijte zašto je lan tako fantastičan za spavanje

27/10/2019 - Prezentacija proizvoda

Lan je drevno vlakno koje se uveliko koristilo pre nego što su ga pretekli pamuk i sintetička vlakna. Danas, lan pravi fantastičan povratak kao luksuzno i ekološko vlakno. Prošli su dani grubih lanenih posteljina naših baka. Sveža leti i topla zimi, lanena posteljina pruža neuporedivu udobnost spavanja.

Ecovolve na Sajmu Nameštaja u Beogradu 2019

30/09/2019 - Događaji

Kompanija Ecovolve, proizvođač Revolane, predstaviće oba brenda na Beogradskom sajmu nameštaja koji se održava na Beogradskom sajmu od utorka 5. do nedelje 10. novembra 2019. godine. Ecovolve štand biće postavljen u hali 4, broj 4057.

Video izrade vazdušaste vunene vate

24/09/2019 - Edukacija

Izrada vazdušaste vunene vate, koja se koristi u proizvodnji jorgana od čiste vune brenda Revolana, vrši se u nekoliko faza. Sve započinje pripremom vune i nastavlja sa vlačanjem i ukrštanjem vlakana. Na kraju se radi paralelizacija vlakna na mašini koju verovatno nećete videti nigde drugde.

Video pranja sirove vune u Vučju za brend Revolana

22/09/2019 - Video

Pranje sirove vune koja se koristi u proizvodima Revolana vrši se u Vučju kod Leskovca. Ovde vidimo različite faze od sortiranja masne vune, prolaska kroz otvarač, namakanja i pranja. Nakon sušenja, vuna je spremna za pakovanje. Pranje se vrši uz pomoć belgijske mašine koja datira iz 1942. godine sa korišćenjem čiste izvorske vode.

Video proizvodnje jorgana od čiste runske vune

22/09/2019 - Video

Proizvodnja Revolana jorgana od čiste runske vune je zanatski posao u više etapa. Od krojenja platna, punjenja vunom, štepanja uz pomoć rama na mašini, dorade pa sve do pakovanja, kompanija Ecovolve prikazuje sve te radove u videu snimljenom u svojoj proizvodnoj jedinici u Borči - Beograd.

Etape proizvodnje jorgana od čiste runske vune

22/09/2019 - Edukacija

Proizvodnja jorgana od čiste vune vrši se u nekoliko faza koje uključuju nekoliko mašina i dosta znanja. Otvaramo vrata naše radionice kako bismo pokazali realizaciju ovih faza od strane našeg proizvodnog tima u Beogradu.

Pranje sirove vune u Srbiji za brend Revolana

19/09/2019 - Edukacija

U Revolana proizvodima, mi koristimo vunu ovaca iz Srbije. Ova vuna se otkupljuje lokalno od mnogobrojnih malih ovčara na jugu Srbije. Pranje sirove vune se obavlja u mestu Vučje blizu Leskovca. Radi se na starim mašinama, u manjim količinama, sa mekom izvorskom vodom.

Dodela nagrada za investiciju godine u Srbiji – Aurea 2019

04/04/2019 - Događaji

U četvrtak 28 marta, Ecovolve je prisustvovao ceremoniji dodele nagrada, Aurea 2019, za najbolju investiciju godine u Srbiji, kao jedan od 8 finalista. Konkurencija je bila žestoka i nagrada je dodeljena velikoj investiciji od 34 milliona evra za novu fabriku dečije hrane.

Ecovolve predstavljen u magazinu Hoteli & Restorani

04/04/2019 - Edukacija

Hoteli & Restorani je B2B magazin koji se distribuira na preko 3,000 adresa ekskluzivnih hotela i restorana u Beogradu, Novom Sadu, kao i svim većim mestima i turističkim centrima širom Srbije. Ecovolve je predstavljen u broju 11 kao prvi prirodni ergonomski sistem za spavanje u Srbiji, posebno pogodan kao kompletno superiorno rešenje za hotele.

Ecovolve je nominovan za nagradu Aurea 2019

14/03/2019 - Novosti

Ecovolve je ušao u uži krug od 8 finalista za takmičenje za investiciju godine Aurea 2019. Aurea je nagrada za investiciju godine koju organizuje poslovni portal eKapija svake godine počevši od 2009 i koja se dodeljuje kompaniji koja je u prethodnih dvanaest meseci realizovala najinovativniji, društveno korisni i finansijski isplativ projekat u Srbiji.

Kompanija koja proizvodi Revolana u Srbiji u magazinu Srpska Ekonomija

07/03/2019 - Novosti

Ecovolve, kompanija koja proizvodi i prodaje Revolana u Srbiji, je opisana u zadnjem izdanju magazina Srpska Ekonomija. Srpska Ekonomija je mesečni biznis magazin o srpskoj ekonomiji, lansiran u 2016. U izdanju broj 19, objavljen je članak o porodičnom biznisu gde je Ecovolve pokazan kao primer, pošto 4 člana iste familije rade u kompaniji.

U potrazi za perfektnim sistemom za spavanje - Galen pharm

01/03/2019 - Edukacija

Galen pharm je dvomesečni informativni magazin o zdravlju koji se može besplatno naći u apotekama u Srbiji. U zadnjem izdanju, broj 26 za mesece mart i april, članak autora Jean-Claude Ott objašnjava važnost i uticaj prirodnog sistema krevetnine na zdravlje i zadovoljstvo ljudi.

Ecovolve i Revolana na portalu Ekapija

30/11/2018 - Novosti

Ecovolve, koji proizvodi i prodaje Revolana u Srbiji, predstavljen u članku online biznis magazina Ekapija posle svog učešća na Beogradskom sajmu nameštaja.