Zaštite za dušeke i jastuke : Zaštita za dušek

: Zaštita za dušek

/ Kućni tekstil/ Zaštite za dušeke i jastuke/ Zaštita za dušek - 100% organski pamuk - 400g/m²

Zaštita za dušek – 100% organski pamuk – 400g/m²

3,500.00 RSD6,600.00 RSD

Veoma praktična za upotrebu, štiti dušek ili naddušek i može se često prati. Ima 4 široke i jake lastike, koje se lako postavljaju na bilo koji dušek čak i najdeblji. Njena kvalitetna završna obrada, sa paspulom od organskog pamuka, obezbeđuje savršeno držanje čak i na ivicama.

Šifra proizvoda: - Kategorija:
Sastav
100% organski pamuk
Sertifikacije

GOTS

GOTS (Global Organic Textile Standard) je organska sertifikacija za tekstilne proizvode napravljene od prirodnih vlakana poput pamuka, lana ili vune. Garantuje potpunu sledljivost čitavog lanca snabdevanja od organskog porekla sirovine do malog uticaja prerade na životnu sredinu koji zabranjuje sve opasne hemikalije. Pored toga, GOTS potvrđuje društvenu odgovornost u svim koracima: dobri uslovi rada, poštovanje prava radnika, bez diskriminacije, bez dečijeg rada.

Oeko-Tex Standard 100

Sertifikat Oeko-Tex Standard 100 garantuje da je sertifikovani proizvod testiran na štetne materije i da je stoga neškodljiv za ljudsko zdravlje. Ispitivanja sprovode nezavisni instituti na osnovu kriterijuma standarda 100. Proverava se odsustvo brojnih regulisanih i neregulisanih supstanci koje mogu štetiti zdravlju ljudi. Granične vrednosti za STANDARD 100 često prevazilaze nacionalne i međunarodne zahteve.
Brand

Revolana

Od 2012 godine, Revolana nudi kompletan asortiman zdrave i prirodne krevetnine. Samo prirodni materijali se koriste za izradu jastuka, jorgana, posteljine i svega potrebnog za udoban i zdrav san. Revolana je brend kompanije Ecovolve.
 Saznajte više

Opis

Pleteno pamučno platno, 100% organski pamuk

Revolana zaštita za dušek je napravljena od debelog, 100% organskog pamuka, GOTS sertifikovanog pletenog platna (400g/m²). Pleteni pamuk daje zaštiti za dušek prirodnu mekoću i rastegljivost. Platno je napravljeno da bude debelo i upijajuće. Za razliku od naših, uobičajene zaštite za dušek su urađene od tkanog pamuka koji je posebnom tehnikom izvučen da dobije volumen. Takve zaštite nisu rastegljive i pranjem gube debljinu.

4 lastike na ćoškovima

Zaštita za dušek ima 4, Oeko-Tex sertifikovane, široke lastike za držanje. Može se lako prilagoditi bilo kom dušeku uključujući i najdeblji.

Prednosti organske zaštite za dušeke

GOTS sertifikovana tkanina garantuje zdravu zaštitu dušeka, bez hemijskih isparenja, koja poštuje životnu sredinu. Zaštita za dušek pruža zdraviju krevetninu sa mogućnošću redovnog pranja. Ona sprečava razvoj grinja i drži dušek besprekornim.

Održavanje

Dimenzije zaštite za dušek su veoma izdašne. Konačna veličina se dobija nakon prvog pranja i sušenja (skupljanje 2-3%). Zato je početna dimenzija dobrovoljno veća od one deklarisane.

Prati u mašini na 60°C, sušenje u sušaču dozvoljeno.

Dodatne informacije

Sertifikacija

GOTS, Oeko-Tex Standard 100

Poreklo materijala

Platno iz Turske

Održavanje

Mašinsko pranje na 60°C, mašinsko sušenje dozvoljeno

Dimenzije (Posteljina)

80x200cm, 90x190cm, 90x200cm, 140x190cm, 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm

Brand

Proizvodnja

Srbija

Sirovinski sastav

100% organski pamuk

Materijali

Organski pamuk

Revolana

Od 2012 godine, Revolana nudi kompletan asortiman zdrave i prirodne krevetnine. Samo prirodni materijali se koriste za izradu jastuka, jorgana, posteljine i svega potrebnog za udoban i zdrav san. Revolana je brend kompanije Ecovolve.

Članci vezani za Zaštite za dušeke i jastuke

PSS (Planinarski savez Srbije) Logo

Specijalna ponuda za PSS (Planinarski Savez Srbije) članove

Ostvarite 10% popusta na sve odevne predmete.

Pogledajte uputstvo