Casual wear : Muške bermude

: Muške bermude

/ Odeća/ Casual wear/ Muške bermude - 96% ekstra fina merino vuna

Muške bermude – 96% ekstra fina merino vuna

5,290.00 RSD

Izrađene od izuzetno fine merino vune pomešane sa elastanom za poboljšanu elastičnost, ove bermude su veoma udobne za nošenje. Prozračnost i kontrola vlage merino vune osiguravaju da letnji dani budu prijatniji. Dizajnirane sa dva prostrana džepa sa strane i jednim džepom pozadi na desnoj strani, ove bermude su ujedno i funkcionalne i moderne.

Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznaka:
Sastav
96% ekstra fina merino vuna / 4% elastan
Vuna

Predivo od merino vune extra fine 19.5µm

U poređenju sa drugim vrstama vune, merino vuna je uvek fina i meka, prečnika vlakna uglavnom manjeg od 24 mikrona (μm). Stepen finoće vune je bitan za proizvodnju prediva. Što je vuna finija, to će biti mekša na koži. Izuzetno fina merino vuna može se nositi direktno na koži čak i na najsenzibilnijim delovima. Veoma je prijatna za nošenje.

Srednje pletivo od merino vune 220gr/m²

Ovo je pokazatelj debljine pletenine od merino vune. Oznaka gr/m2 označava koliko grama vune ima po kvadratnom metru. Srednja težina je najčešće zastupljena debljina pletenine. Greje po hladnom vremenu kada se koristi kao donji sloj i izuzetno je prijatna za toplo vreme kao gornji sloj.

Vrsta pletiva Jersey+elasthane

Jersey is the most common type of knit fabric. It is widely used for making T-shirts or draped garments like dresses and tops. Combined with elasthane, the fabric remain lightweight but is much more stretchy which makes it perfect for underwear of close to body garments.
Sertifikacije

Oeko-Tex Standard 100

Sertifikat Oeko-Tex Standard 100 garantuje da je sertifikovani proizvod testiran na štetne materije i da je stoga neškodljiv za ljudsko zdravlje. Ispitivanja sprovode nezavisni instituti na osnovu kriterijuma standarda 100. Proverava se odsustvo brojnih regulisanih i neregulisanih supstanci koje mogu štetiti zdravlju ljudi. Granične vrednosti za STANDARD 100 često prevazilaze nacionalne i međunarodne zahteve.
Brand

Tigil

Tigil ima za cilj vraćanje prirodnih materijala u sportsku opremu i odeću. Zdravi, dišu, izdržljivi, performantni, nude održivu udobnost i well-being. Pratite svoje pasije i opremite se istinski uz Tigil. Tigil je brend kompanije Ecovolve.
 Saznajte više

Vodič za odgovarajuću veličinu

sizes visualisation
Veličina M L XL 2XL
A - obim struka 88 92 96 100
B - dužina spoljašnjeg šava 42 43 44 45
C - dužina unutrašnjeg šava 22 23 24 25

Koristite naznačene mere u cm kako biste pronašli koja veličina će Vam najbolje odgovarati.

Dodatne informacije

Sirovinski sastav

96% ekstra fina merino vuna / 4% elastan

Poreklo materijala

Predivo od merino vune iz Italije

Sertifikacija

Oeko-Tex Standard 100

Održavanje

Mašinsko pranje 30°C (program i deterdžent za vunu, centrifuga MAX 400 obrtaja/minut)

Proizvodnja

Srbija

Brand

Materijali

Vuna

Veličina (Odeća)

, , ,

Boje

Crna

Vuna

Predivo od merino vune extra fine 19.5µm, Srednje pletivo od merino vune 220gr/m², Vrsta pletiva Jersey+elasthane

Tigil

Tigil ima za cilj vraćanje prirodnih materijala u sportsku opremu i odeću. Zdravi, dišu, izdržljivi, performantni, nude održivu udobnost i well-being. Pratite svoje pasije i opremite se istinski uz Tigil. Tigil je brend kompanije Ecovolve.

Članci vezani za Casual wear

PSS (Planinarski savez Srbije) Logo

Specijalna ponuda za PSS (Planinarski Savez Srbije) članove

Ostvarite 10% popusta na sve odevne predmete.

Pogledajte uputstvo