Merino aktivni veš : Muška majica kratkih rukava

: Muška majica kratkih rukava

/ Odeća/ Merino aktivni veš/ Muška majica kratkih rukava slim fit Altai - 100% ekstra fina merino vuna

Muška majica kratkih rukava slim fit Altai – 100% ekstra fina merino vuna

5,390.00 RSD

Napravljen od ekstra fine merino vune, ovaj svestrani gornji deo sa kratkim rukavima je aktivni veš visokih performansi za vrhunsku toplinu i udobnost. Odličan za nošenje samostalno ili kao deo slojevitog oblačenja za dodatnu toplinu. Merino vuna greje kada je hladno i diše kada je toplo, pružajući udobnost bez obzira na vremenske prilike. Takođe se brzo suši, prirodno je otporan na mirise i održiv.

Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznaka:
Sastav
100% ekstra fina merino vuna
Vuna

Predivo od merino vune extra fine 19.3µm

U poređenju sa drugim vrstama vune, merino vuna je uvek fina i meka, prečnika vlakna uglavnom manjeg od 24 mikrona (μm). Stepen finoće vune je bitan za proizvodnju prediva. Što je vuna finija, to će biti mekša na koži. Izuzetno fina merino vuna može se nositi direktno na koži čak i na najsenzibilnijim delovima. Veoma je prijatna za nošenje.

Srednje pletivo od merino vune 220gr/m²

Ovo je pokazatelj debljine pletenine od merino vune. Oznaka gr/m2 označava koliko grama vune ima po kvadratnom metru. Srednja težina je najčešće zastupljena debljina pletenine. Greje po hladnom vremenu kada se koristi kao donji sloj i izuzetno je prijatna za toplo vreme kao gornji sloj.

Vrsta pletiva Rib

Rib knit can be identify because of its vertical ribs. Rib knit fabric is heavier compared to Jersey and generally very stretchy. It is used to make high quality garments that are stretchy without the use of elasthane. It is ideal for making base layers.
Sertifikacije

Oeko-Tex Standard 100

Sertifikat Oeko-Tex Standard 100 garantuje da je sertifikovani proizvod testiran na štetne materije i da je stoga neškodljiv za ljudsko zdravlje. Ispitivanja sprovode nezavisni instituti na osnovu kriterijuma standarda 100. Proverava se odsustvo brojnih regulisanih i neregulisanih supstanci koje mogu štetiti zdravlju ljudi. Granične vrednosti za STANDARD 100 često prevazilaze nacionalne i međunarodne zahteve.
Brand

Tigil

Tigil ima za cilj vraćanje prirodnih materijala u sportsku opremu i odeću. Zdravi, dišu, izdržljivi, performantni, nude održivu udobnost i well-being. Pratite svoje pasije i opremite se istinski uz Tigil. Tigil je brend kompanije Ecovolve.
 Saznajte više

Vodič za odgovarajuću veličinu

sizes visualisation
Veličina S M L XL 2XL 3XL
A - obim grudi 88 92 96 100 104 108
B - visina ledja 72 74 76 78 80 82

Koristite naznačene mere u cm kako biste pronašli koja veličina će Vam najbolje odgovarati.

Doživite neverovatnu udobnost ekstra fine merino vune u potpuno prirodnom odevnom predmetu koji je napravljen da bude nošen u svim prilikama.

  • Ravni šavovi : pomažu da se umanji trenje.
  • Prirodno antibakterijski : prirodna merino vuna pomaže da Vaša odeća ostane sveža i bez mirisa.
  • Veliko upijanje : aktivno odvodi vlagu sa kože, ostavljajući je suvom i dajući osećaj ugodnosti.
  • Prozračan : visoko prozračna tkanina propušta vlagu, omogućava da ostanete suvi ispod.
  • Lagan : odličan za putovanja, šetnju i još mnogo toga.
  • Jednostavna nega i brzo sušenje : pere se ručno ili u mašini na 30 stepeni na programu za vunu (deterdžent za vunu i bez centrifugiranja) za lakše održavanje.

Pronađite za sebe u liniji Altai

Aktivni veš Altai napravljen je od rib pletenine što ga čini vrlo elastičnim u svim pravcima po konstrukciji pletiva. Prirodno prati telesne obline i može se dobro prilagoditi različitim veličinama. Negova dužina je dizajnirana da pokrije donji deo leđa čak i dok obavljate zahtevne fizičke aktivnosti.

Altai lineup

Otkrijte Altai prednosti

Merino vuna je najefikasniji prirodni oblik zaštite od svih vremenskih prilika, a istovremeno je najfinija i najmekša. Altai aktivni veš napravljen je od 100% ekstra fine merino vune što ga čini neverovatno mekanim poput druge kože.

U sportu kao i u svakodnevnoj upotrebi, aktivni merino veš Altai održava Vaše telo hladnijim ( termoregulacija ) dok upija i uklanja višak vlage ( prozračan ). Napolju nudi izvrsnu prirodnu zaštitu od sunca i upija UV zračenja ( UV zaštita ). Dok nosite ovaj veš, merino vlakna ( antibakterijska ) blokiraju neprijatan miris koji nastaje razgradnjom znoja. Veš ostaje čist mnogo duže i može se nositi danima zaredom bez problema. Otporan je na mrlje i pere se u mašini na programu vuna ( periv u mašini ). Prirodno se brzo suši i ne sme se stavljati u sušač.

Altai aktivni veš : Termoregulacijski
Altai aktivni veš : Prirodno prozračan
Altai aktivni veš : Antibakterijski
Altai aktivni veš : Visoka UV zaštita
Altai aktivni veš : 100% ekstra-fina merino vuna
Altai aktivni veš : Periv u mašini

Altai merino aktivni veš je napravljen od sertifikovanog prediva

Oeko-Tex logo

Sertifikacija OEKO-TEX® STANDARD 100

Altai aktivni veš je napravljen od prediva ekstra fine merino vune sertifikovanog Oeko-Tex Standard 100. Konci za šivenje su takođe sertifikovani. To znači da su sve komponente zagarantovane bez štetnih supstanci za ljudsko zdravlje. Ovo je garancija da ćete u potpunosti i u sigurnosti uživati u aktivnom vešu.

Merino vuna u najboljem izdanju

Merino vuna je po svojoj prirodi prirodna, biorazgradiva, obnovljiva i prozračna. Predivo od merino vune koje se koristi za liniju Altai takođe je pažljivo odabrano da potiče samo iz etički uzgajanih ovaca.

Vuna isključivo od etički uzgajanih merino ovaca

Vuna isključivo od etički uzgajanih merino ovaca

Opremite se istinski i uživajte !

Proizvedeno u srcu Istočne Evrope

serbian flag

Altai aktivni veš Ecovolve sa ponosom pravi u Srbiji

Altai aktivni veš je proizveden u Srbiji po najvećim standardima koristeći kvalitetno ekstra fino predivo merino vune iz Italije. Od pletenja i pranja do proizvodnje i pakovanja, svi koraci za izradu najbolje odeće se rade sa pasijom i ljubavlju u Srbiji.

Dodatne informacije

Sirovinski sastav

100% ekstra fina merino vuna

Poreklo materijala

Predivo od merino vune iz Italije

Sertifikacija

Oeko-Tex Standard 100

Održavanje

Mašinsko pranje 30°C (program i deterdžent za vunu, centrifuga MAX 400 obrtaja/minut)

Proizvodnja

Srbija

Brand

Materijali

Vuna

Veličina (Odeća)

, , , ,

Boje

Crna, Srednje siva, Tamno plava

Vuna

Predivo od merino vune extra fine 19.3µm, Srednje pletivo od merino vune 220gr/m², Vrsta pletiva Rib

Tigil

Tigil ima za cilj vraćanje prirodnih materijala u sportsku opremu i odeću. Zdravi, dišu, izdržljivi, performantni, nude održivu udobnost i well-being. Pratite svoje pasije i opremite se istinski uz Tigil. Tigil je brend kompanije Ecovolve.

Možda ste zainteresovani i za sledeće artikle (1)

U istoj kategoriji (21)

Članci vezani za Merino aktivni veš

PSS (Planinarski savez Srbije) Logo

Specijalna ponuda za PSS (Planinarski Savez Srbije) članove

Ostvarite 10% popusta na sve odevne predmete.

Pogledajte uputstvo