Grejne obloge : Univerzalna lanena obloga

: Univerzalna lanena obloga

Univerzalna organska lanena obloga  42x24cm
Univerzalna organska lanena obloga  42x24cm
Univerzalna organska lanena obloga  42x24cm
Univerzalna organska lanena obloga  42x24cm
Univerzalna organska lanena obloga  42x24cm
Univerzalna organska lanena obloga  42x24cm
Univerzalna organska lanena obloga  42x24cm
Univerzalna organska lanena obloga  42x24cm

Univerzalna organska lanena obloga 42x24cm

2.600 RSD

Organska obloga od smeđeg semena lana se koristi za ublažavanje bolova i za udobnost. Može se grejati u običnoj električnoj pećnici ili u mikrotalasnoj. Njena toplina umiruje i ublažava bol. Zagrejano seme lana ima dugotrajan analgetski efekat. Održavanje je lako zahvaljujući 100% čistoj lanenoj navlaci, koja se može skidati i prati. Univerzalni model ima prikladnu veličinu i format koji se može koristiti na celom telu (želudac, leđa, noge, ruke …). Punjenje od 1kg semena lana može lepo da zagreje, a da u isto vreme ne bude preteško. 4 odeljka osiguravaju dobru distribuciju semena lana i topline.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 4122 Kategorija:

Opis

Organsko seme lana <strong>akumulira toplotu</strong>, <strong>lagano je otpušta</strong> i daje <strong>osećaj ugodnosti</strong>. Predstavlja <strong>prirodan</strong> i <strong>opuštajući</strong> izvor toplote.
Organsko seme lana akumulira toplotu, lagano je otpušta i daje osećaj ugodnosti. Predstavlja prirodan i opuštajući izvor toplote.

Univerzalna lanena obloga

Ova univerzalna grejna obloga od organskog semena lana pruža nežnu i umirujuću toplinu. Može se koristiti na svim delovima tela jer nije preteška. Idealna je za stopala, noge, stomak ili leđa.

Njen jednostavan format, sa 4 odeljka, omogućava korišćenje u svim situacijama. Od svih grejnih obloga, najpraktičnija je za decu. Nema opasnosti od opekotina (kao kod boca sa toplom vodom) i deca će mirno zaspati sa ovim blagim izvorom toplote. Sa oko 1kg lana, univerzalna grejna obloga može da akumulira veliku količinu toplote.

Dužina grejanja

Toplotna obloga daje toplinu od 20 do 40 minuta. Toplina se smanjuje kako se razmenjuje sa telom. U svakom slučaju, uvek će imati dovoljno toplote da postigne željeni efekat (ublažavanje bola, zagrevanje, itd …). Trajanje toplote može varirati u zavisnosti od upotrebe. U krevetu, na primer, zaštićenom pokrivačima, zadržavaće toplotu duže nego na otvorenom.

Rok trajanja

Lan je uljarica. Seme lana, zbog ulja koje u sebi sadrži, akumulira toplotu ili hladnoću. Seme lana se ne menja tokom vremena. Toplotna obloga može trajati mnogo godina.

Sastav

Navlaka obloge je od 100% čistog lanenog platna iz Belorusije. Seme lana je upakovano u 100% organskom pamučnom platnu sertifikovanom GOTS. Laneno seme je sertifikovano organsko i evropskog je porekla.

Saveti za upotrebu

Lan je godišnja biljka koja daje karakteristično plavo cveće. (Credit photo nickodoherty-Wikimedia)
Lan je godišnja biljka koja daje karakteristično plavo cveće. (Credit photo nickodoherty-Wikimedia)

Grejna upotreba

Reumatizam, lumbago, osteoartritis, bol u vratu, bol u zglobovima, bol u stomaku, prehlada, bronhitis, ruke ili hladna stopala, relaksacija, pomoć za uspavljivanje.

Hladna upotreba

Upalni problemi, tendinitis, uganuća, modrice, migrene.

Uputstvo za upotrebu

Grejna obloga se može grejati ili hladiti zajedno sa spoljašnjom navlakom. Ta navlaka se skida samo ukoliko ju je potrebno oprati.

Podešavanje temperatura u pećnici
Podešavanje temperatura u pećnici

Grejanje

Obična električna pećnica : Stavite grejnu oblogu u čistu otvorenu posudu ili direktno na rešetke pećnice na 80°C-90°C u trajanju od 10 minuta ili više ako je potrebno.

Mikrotalasna pećnica : Zagrevati 1min30sec pri 750W. Grejna obloga mora biti na platou, bez dodirivanja unutrašnjih zidova mikrotalasne pećnice. Testirajte temperaturu i ponovite postupak u intervalima od 30 sekundi da biste dobili toplotu koju želite. U slučaju zaostale vlage u oblozi kada je koristite prvi put, dovoljno je staviti je u električnu rernu, kao što je gore navedeno, da se samo prosuši.

Ako je obloga previjena na pola, preklopite je na drugu stranu tokom grejanja radi bolje raspodele toplote.

Hlađenje

Postavite oblogu u nepropusnu kesu. Držite je 1h u zamrzivaču ili 4h u frižideru, u zavisnosti od željene temperature i efekta.

Proizvodnja

Grejna obloga je napravljena u ateljeu Ecovolva u Beogradu.

Održavanje

Lanena navlaka se može skinuti i oprati u mašini na 40 °C. Pakovanje koje sadrži laneno seme se ne sme kvasiti.

Dodatne informacije

Težina 1.4 kg
Dimenzije 25 × 20 × 6 cm
Punjenje

Organsko laneno seme

Poreklo materijala

Lan iz Belorusije, Laneno seme iz Rusije, Platno iz Pakistana

Sirovinski sastav

100% čisti lan, 100% organski pamuk

Sertifikacija

GOTS, Oeko-Tex 100

Brand

Proizvodnja

Srbija

Materijali

Lan, Organski pamuk

Održavanje

Mašinsko pranje 40°C


Od 2012 godine, Revolana nudi kompletan asortiman zdrave i prirodne krevetnine. Samo prirodni materijali se koriste za izradu jastuka, jorgana, posteljine i svega potrebnog za udoban i zdrav san. Revolana je brend kompanije Ecovolve.


U istoj kategoriji (5)


Zdravlje i lepota


Glavne kategorije