Grejne obloge : Veliki format lanena obloga

: Veliki format lanena obloga

Veliki format organska lanena obloga 52x27cm
Veliki format organska lanena obloga 52x27cm
Veliki format organska lanena obloga 52x27cm
Veliki format organska lanena obloga 52x27cm
Veliki format organska lanena obloga 52x27cm
Veliki format organska lanena obloga 52x27cm
Veliki format organska lanena obloga 52x27cm

Veliki format organska lanena obloga 52x27cm

3.200 RSD

Organska obloga od smeđeg semena lana se koristi za ublažavanje bolova i za udobnost. Može se grejati u običnoj električnoj pećnici ili u mikrotalasnoj. Njena toplina umiruje i ublažava bol. Zagrejano seme lana ima dugotrajni analgetski efekat. Održavanje je lako zahvaljujući 100% čistoj lanenoj navlaci, koja se može skidati i prati. Ovaj veliki model obloge, sa 1.5kg semena lana, omogućava zagrevanje velikih površina (krevet, leđa, stopala …) i akumulira veliku količinu toplote. 5 pregrada osigurava dobru distribuciju semenki lana i topline.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 4120 Kategorija:

Opis

Organsko seme lana <strong>akumulira toplotu</strong>, <strong>lagano je otpušta</strong> i daje <strong>osećaj ugodnosti</strong>. Predstavlja <strong>prirodan</strong> i <strong>opuštajući</strong> izvor toplote.
Organsko seme lana akumulira toplotu, lagano je otpušta i daje osećaj ugodnosti. Predstavlja prirodan i opuštajući izvor toplote.

Velika grejna obloga, pravi komfor

Ova velika organska grejna obloga pruža laganu i umirujuću toplotu. Može se koristiti na svim delovima tela ili za grejanje kreveta ili sedišta. Idealna je za hladna stopala. Pomaže uspavljivanju i omogućava bolji san.

Njena izdašna veličina omogućava skladištenje velike količine toplote i zagrevanje velikih površina, kao i umotavanje stopala ili oko stomaka ili leđa. Ima 5 pregrada i sadrži oko 1.5kg semena lana.

Dužina grejanja

Toplotna obloga daje toplinu od 20 do 40 minuta. Toplina se smanjuje kako se razmenjuje sa telom. U svakom slučaju, uvek će imati dovoljno toplote da postigne željeni efekat (ublažavanje bola, zagrevanje, itd …). Trajanje toplote može varirati u zavisnosti od upotrebe. U krevetu, na primer, zaštićenom pokrivačima, zadržavaće toplotu duže nego na otvorenom.

Rok trajanja

Lan je uljarica. Seme lana, zbog ulja koje u sebi sadrži, akumulira toplotu ili hladnoću. Seme lana se ne menja tokom vremena. Toplotna obloga može trajati mnogo godina.

Sastav

Navlaka obloge je od 100% čistog lanenog platna iz Belorusije. Seme lana je upakovano u 100% organskom pamučnom platnu, sertifikovanom GOTS. Laneno seme je sertifikovano organsko i evropskog je porekla.

Saveti za upotrebu

Lan je godišnja biljka koja daje karakteristično plavo cveće. (Credit photo nickodoherty-Wikimedia)
Lan je godišnja biljka koja daje karakteristično plavo cveće. (Credit photo nickodoherty-Wikimedia)

Grejna upotreba

Reumatizam, lumbago, osteoartritis, bol u vratu, bol u zglobovima, bol u stomaku, prehlada, bronhitis, ruke ili hladna stopala, relaksacija, pomoć za uspavljivanje.

Hladna upotreba

Upalni problemi, tendinitis, uganuća, modrice, migrene.

Uputstvo za upotrebu

Grejna obloga se može grejati ili hladiti zajedno sa spoljašnjom navlakom. Ta navlaka se skida samo ukoliko ju je potrebno oprati.

Podešavanje temperatura u pećnici
Podešavanje temperatura u pećnici

Grejanje

Obična električna pećnica : Stavite grejnu oblogu u čistu, otvorenu posudu ili direktno na rešetke pećnice na 80°C – 90°C u trajanju od 10 minuta ili više ako je potrebno.

Mikrotalasna pećnica : Zagrevati 1min30sec pri 750W. Grejna obloga mora biti na platou, bez dodirivanja unutrašnjih zidova mikrotalasne pećnice. Testirajte temperaturu i ponovite postupak u intervalima od 30 sekundi da biste dobili toplotu koju želite. U slučaju zaostale vlage u oblozi kada je koristite prvi put, dovoljno je staviti je u električnu rernu, kao što je gore navedeno, da se samo prosuši.

Ako je obloga previjena na pola, preklopite je na drugu stranu tokom grejanja radi bolje raspodele toplote.

Hlađenje

Postavite oblogu u nepropusnu kesu. Držite je 1h u zamrzivaču ili 4h u frižideru, zavisno od željene temperature i efekta.

Proizvodnja

Grejna obloga je napravljena u ateljeu Ecovolva u Beogradu.

Održavanje

Lanena navlaka se može skinuti i oprati u mašini na 40°C. Pakovanje koje sadrži laneno seme se ne sme kvasiti.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Dimenzije 30 × 20 × 7 cm
Punjenje

Organsko laneno seme

Poreklo materijala

Lan iz Belorusije, Laneno seme iz Rusije, Platno iz Pakistana

Sirovinski sastav

100% čisti lan, 100% organski pamuk

Sertifikacija

GOTS, Oeko-Tex 100

Brand

Proizvodnja

Srbija

Materijali

Lan, Organski pamuk

Održavanje

Mašinsko pranje 40°C


Od 2012 godine, Revolana nudi kompletan asortiman zdrave i prirodne krevetnine. Samo prirodni materijali se koriste za izradu jastuka, jorgana, posteljine i svega potrebnog za udoban i zdrav san. Revolana je brend kompanije Ecovolve.


U istoj kategoriji (5)


Zdravlje i lepota


Glavne kategorije