Jastuci : Jastuk za putovanje

: Jastuk za putovanje

/ San/ Jastuci/ Jastuk od vune za putovanje 40x30cm sa duplom navlakom

Jastuk od vune za putovanje 40x30cm sa duplom navlakom

2,500.00 RSD

Jastuk za putovanje punjen vunom, dimenzija 40x30cm, sa spoljašnjom navlakom od mekanog organskog pamuka. Lako ga je nositi i koristiti svugde. Veoma je udoban, zdrav i prirodan, napunjen sa kuglicama od čiste runske vune u jastučnici od 100% organskog pamuka.
Vunene kuglice daju volumen i dišu što sprečava znojenje na jastuku.

Šifra proizvoda: - Kategorija:
Sastav
100% organski pamuk
Sertifikacije

GOTS

GOTS (Global Organic Textile Standard) je organska sertifikacija za tekstilne proizvode napravljene od prirodnih vlakana poput pamuka, lana ili vune. Garantuje potpunu sledljivost čitavog lanca snabdevanja od organskog porekla sirovine do malog uticaja prerade na životnu sredinu koji zabranjuje sve opasne hemikalije. Pored toga, GOTS potvrđuje društvenu odgovornost u svim koracima: dobri uslovi rada, poštovanje prava radnika, bez diskriminacije, bez dečijeg rada.

Oeko-Tex Standard 100

Sertifikat Oeko-Tex Standard 100 garantuje da je sertifikovani proizvod testiran na štetne materije i da je stoga neškodljiv za ljudsko zdravlje. Ispitivanja sprovode nezavisni instituti na osnovu kriterijuma standarda 100. Proverava se odsustvo brojnih regulisanih i neregulisanih supstanci koje mogu štetiti zdravlju ljudi. Granične vrednosti za STANDARD 100 često prevazilaze nacionalne i međunarodne zahteve.
Brand

Revolana

Od 2012 godine, Revolana nudi kompletan asortiman zdrave i prirodne krevetnine. Samo prirodni materijali se koriste za izradu jastuka, jorgana, posteljine i svega potrebnog za udoban i zdrav san. Revolana je brend kompanije Ecovolve.
 Saznajte više

Opis

Ovaj jastuk će vam omogućiti da udobnije putujete tokom dugih putovanja. Lako ga je nositi sa sobom i zahvaljujući spoljašnjoj navlaci koja se može prati u mašini, lako se i održava.

Udobnost vune

Vuna diše i reguliše vlagu, u svim sezonama. Omogućava zdrav san bez znojenja i alergija. Bez statičkog elektriciteta koji privlači prašinu i blago abrazivna, vuna predstavlja prirodno nepodobno okruženje za grinje, ne alergijsko, a takođe je i prirodni usporivač vatre.

Poreklom sa planinskih ovaca uzgajanih na otvorenom u južnoj Srbiji, naša vuna je netretirana, neutralnog mirisa, oprana vrlo pažljivo i ekološki izvorskom vodom koja sadrži nizak nivo kamenca. Vuna je izvlačana i mehaničkim procesom obrađena u vidu malih kuglica. Sav rad na vuni se obavlja na jugu Srbije.

Dve 100% organske pamučne navlake

Jastuk za putovanje ima zaštitnu navlaku koja se može skinuti i oprati u mašini. Druga navlaka sadrži vunu. Obe navlake se otvaraju sa YKK rajsferšlusom koji je sertifikovan Oeko-Tex 100.

Proizvodnja

Jastuk za putovanje je proizveden u ateljeu Ecovolva u Beogradu.

Održavanje

Spoljašnja navlaka jastuka za putovanje se može prati u mašini na 40°C.

Dodatne informacije

Punjenje

100% perle od čiste runske vune

Poreklo materijala

Vuna iz Srbije

Sirovinski sastav

100% organski pamuk

Sertifikacija

GOTS, Oeko-Tex Standard 100

Boje

Snežno bela

Brand

Proizvodnja

Srbija

Materijali

Organski pamuk

Održavanje

Mašinsko pranje 40°C

Revolana

Od 2012 godine, Revolana nudi kompletan asortiman zdrave i prirodne krevetnine. Samo prirodni materijali se koriste za izradu jastuka, jorgana, posteljine i svega potrebnog za udoban i zdrav san. Revolana je brend kompanije Ecovolve.

Članci vezani za Jastuci

PSS (Planinarski savez Srbije) Logo

Specijalna ponuda za PSS (Planinarski Savez Srbije) članove

Ostvarite 10% popusta na sve odevne predmete.

Pogledajte uputstvo