Kreveti od punog drveta : Soft-Motion

: Soft-Motion

/ San/ Kreveti od punog drveta/ Ergonomična podloga Soft-Motion, letvice od jasena

Ergonomična podloga Soft-Motion, letvice od jasena

32,000.00 RSD52,000.00 RSD

Podloga Soft-Motion je ključni element ergonomije Ott Sistema. Pruža dinamičnu i prilagodljivu osnovu koju dušek prati. Kada se spavač pomera tokom spavanja, Soft Motion se prilagođava njegovim tačkama pritiska. Udobnost je izuzetna, daleko od onoga što može ponuditi pojedinačni dušek.
Za bračni krevet, postavljaju se 2 podloge Soft-Motion.

Šifra proizvoda: - Kategorija:
Sertifikacije

euroLATEX 100% prirodni

euroLATEKS 100% NATURAL garantuje da je lateks napravljen od 100% prirodnog lateksa. Ovaj sertifikat se može dobiti samo za lateks proizveden u Evropi. Oznaka potvrđuje odsustvo štetnih supstanci kao što su teški metali, rastvarači ili isparljiva organska jedinjenja. Pored toga, oznaka sertifikacije potvrđuje da su uslovi rada svih zaposlenih uključenih u lanac snabdevanja u skladu sa uslovima EU.

FSC-sertifikovani prirodni kaučuk

Prirodni kaučuk sa sertifikatom FSC® garantuje da proizvodnja ne dovodi do nedozvoljenog sečenja drveća i da je društveno odgovorna. FSC sertifikacija osigurava da lateks nije povezan sa degradacijom ili krčenjem šuma i obezbeđuje sljedivost od šume ili plantaže do proizvodnje lateksa. Kako je samo 4% globalnih površina plantaža kaučuka trenutno FSC sertifikovano, ovo sertifikovanje je veoma važno za ograničavanje negativnog uticaja lateksa na životnu sredinu.

GOTS

GOTS (Global Organic Textile Standard) je organska sertifikacija za tekstilne proizvode napravljene od prirodnih vlakana poput pamuka, lana ili vune. Garantuje potpunu sledljivost čitavog lanca snabdevanja od organskog porekla sirovine do malog uticaja prerade na životnu sredinu koji zabranjuje sve opasne hemikalije. Pored toga, GOTS potvrđuje društvenu odgovornost u svim koracima: dobri uslovi rada, poštovanje prava radnika, bez diskriminacije, bez dečijeg rada.

Oeko-Tex Standard 100

Sertifikat Oeko-Tex Standard 100 garantuje da je sertifikovani proizvod testiran na štetne materije i da je stoga neškodljiv za ljudsko zdravlje. Ispitivanja sprovode nezavisni instituti na osnovu kriterijuma standarda 100. Proverava se odsustvo brojnih regulisanih i neregulisanih supstanci koje mogu štetiti zdravlju ljudi. Granične vrednosti za STANDARD 100 često prevazilaze nacionalne i međunarodne zahteve.
Brand

Revolana

Od 2012 godine, Revolana nudi kompletan asortiman zdrave i prirodne krevetnine. Samo prirodni materijali se koriste za izradu jastuka, jorgana, posteljine i svega potrebnog za udoban i zdrav san. Revolana je brend kompanije Ecovolve.
 Saznajte više

Opis

Soft-Motion podloga je potpuno prirodno ergonomsko rešenje napravljeno od masivnih letvica od jasena postavljenim na fleksibilnim lateks gredicama. Ima sposobnost dinamičke reakcije na pritisak i prati pokrete spavača tokom spavanja. Soft Motion je rezultat višegodišnjeg iskustva u ergonomskim rešenjima za spavanje i osmišljen je od strane najboljih francuskih stručnjaka.

Potpuno prirodan Zepto dušek je dizajniran da ide u kompletu sa podlogom Soft-Motion. Nije preporučljivo koristiti deblji dušek od dušeka Zepto jer bi to sprečilo ergonomičnu podlogu da bude efektna.

Konfiguracije

Soft-Motion može da se konfiguriše na različite načine da bi se prilagodio težini spavača. Za bračni krevet širine 140 cm i više, koriste se 2 Soft-Motion podloge. Svaka se može konfigurisati nezavisno od druge kako bi se pružila najbolja podrška redovnom spavaču na toj strani.

  • U širini 70, 80, 90 i 100cm Soft-Motion uključuje 2 pune gredice (leva i desna). Treća manja 2/3 gredica se prodaje posebno i potrebna je samo ukoliko spavaču treba bolja potpora.
  • U širini 140cm Soft-Motion uključuje 3 pune gredice (leva, desna, i srednja). Četvrta puna gredica se prodaje posebno i potrebna je samo ukoliko spavaču treba bolja potpora.

Lateks gredice na svakoj strani mogu biti srednje gustine ili čvrste. Dodatno, lateks 2/3 gredica se može postaviti u sredinu da pruži više potpore bokovima, dok deo gde su ramena ostaje mekan. Ispod su indikativne konfiguracije za jednu stranu zavisno od težine spavača. Ove konfiguracije su samo indikativne. Srednja 2/3 gredica može biti postavljena ili sklonjena zavisno od komfora koji se želi postići. Sve se može prilagoditi tako da se ne može pogrešiti pri odabiru. Ako za konfiguraciju koju ste odabrali nađete da je previše mekana, ili previše čvrsta, prilagodićemo je Vašim potrebama.

Konfiguracija Soft-Motion u širinama 80, 90, 100, 2×70, 2×80, 2×90, i 2x100cm. Samo jedna strana je prikazana. Za dupli krevet svaka strana može biti izabrana posebno.
Konfiguracija Soft-Motion u širinama 80, 90, 100, 2×70, 2×80, 2×90, i 2x100cm. Samo jedna strana je prikazana. Za dupli krevet svaka strana može biti izabrana posebno.

Za duple krevete u širini 140cm na kojima spava samo jedna osoba, moguće je konfigurisati jednu Soft-Motion podlogu u toj širini. Ispod su moguće indikativne konfiguracije.

Konfiguracija podloge Soft-Motion u širini 140cm za jednu osobu. Za 2 osobe u širini 140cm, preporučujemo konfiguraciju 2x70cm
Konfiguracija podloge Soft-Motion u širini 140cm za jednu osobu. Za 2 osobe u širini 140cm, preporučujemo konfiguraciju 2x70cm

Izbor konfiguracije

Kada poručujete podlogu Soft-Motion, samo dodajte komentar na Vašu narudžbinu da specificirate konfiguraciju (srednju ili čvrstu) koju želite. Srednja gredica 2/3 se prodaje posebno.

Soft-Motion 140cm se prodaje sa 3 gredice. Dodatna gredica u punoj dužini se prodaje posebno.

Konstrukcija

Gredice

Gredice su kvadratnog preseka, 10cm x 10cm, u dužini kreveta. Izrađene su od 100% prirodnog lateksa zaštićenog navlakom od organskog pamučnog žerseja. Spoljna navlaka, koja drži letvice, je napravljena od čvrstog organskog pamučnog platna. Svi prekrivači su opremljeni rajsferšlusima, tako da se mogu otvarati i servisirati.

Letvice

Letvice imaju specifičan elipsoidni oblik koji pomaže dinamici sistema. Izrađene su od čvrstog drveta jasena za koji se zna da je veoma otporan na uvijanje. Na krevetu dužine 2m nalazi se 26 letvica. Letvice mogu trajati ceo život.

Zaštita za letvice

Zaštita za letvice je postavljena preko letvica i rajsferšlusom zatvorena sa obe strane lateks gredica. Izrađena je od iste čvrste tkanine kao navlaka za gredice. Štiti dušek od mogućih abrazija na letvici i drži letvice zajedno.

Prilagođene veličine

Soft-Motion podloga može biti napravljena i u drugim veličinama pored standardnih navedenih gore. Dužine od 210cm ili 220cm je moguće poručiti. Molimo kontaktirajte nas za bilo koji specifičan zahtev.

Prilagođavanje kreveta

Kreveti od punog drveta koje nudimo su napravljeni da prihvate Soft-Motion podlogu. Odnosno, imaju podršku za lateks gredice sa svake strane i u sredini. Da bi se sistem Soft-Motion podloge ugradio u krevet koji za njega nije bio zamišljen, potreban je adaptivni sloj letvica za podršku lateks gredicama. To je uloga naših letvica u rolni koje se zasebno prodaju na sajtu.

Briga i održavanje

Važno je redovno provetravati spavaću sobu putem otvorenog prozora i sa otkrivenim dušekom. Podloga Soft-Motion omogućava neometano ventilisanje dušeka. U slučaju potrebe, moguće je ručno oprati zaštitu za letvice. Sve je dostupno za pranje ili čišćenje.

Garancija

Soft-Motion podloga ima garanciju 5 godina protiv sleganja većeg od normalnog. Lateks u gredicama može trajati više od 10 godina dok letvice mogu trajati ceo život. Kada i ako je potrebno, moguće je zameniti samo gredice od lateksa i ostatak sistema nastaviti koristiti još jednu deceniju. To je naš koncept održivosti.

Dodatne informacije

Sertifikacija

euroLATEX 100% prirodni, FSC-sertifikovani prirodni kaučuk, GOTS, Oeko-Tex Standard 100

Punjenje

100% prirodni lateks

Poreklo materijala

Drvo iz Srbije, Lateks iz Belgije, Platno iz Turske

Brand

Proizvodnja

Srbija

Materijali

Organski pamuk, Prirodni lateks

Čvrstoća

Srednji (75kg/m³), Čvrsti (85kg/m³)

Dimenzije (Posteljina)

70x200cm, 80x200cm, 90x200cm, 140x200cm

Revolana

Od 2012 godine, Revolana nudi kompletan asortiman zdrave i prirodne krevetnine. Samo prirodni materijali se koriste za izradu jastuka, jorgana, posteljine i svega potrebnog za udoban i zdrav san. Revolana je brend kompanije Ecovolve.

Možda ste zainteresovani i za sledeće artikle (1)

Članci vezani za Kreveti od punog drveta

PSS (Planinarski savez Srbije) Logo

Specijalna ponuda za PSS (Planinarski Savez Srbije) članove

Ostvarite 10% popusta na sve odevne predmete.

Pogledajte uputstvo