Kreveti od punog drveta : Krevet Vosges

: Krevet Vosges

/ San/ Kreveti od punog drveta/ Krevet od punog drveta Vosges, bez metala, nauljen prirodnim uljem

Krevet od punog drveta Vosges, bez metala, nauljen prirodnim uljem

Vosges je krevet od punog drveta sa tradicionalnim sklapanjem zvanim lastin rep. Njegove masivne noge su postavljene dalje od ivice kako bi se izbegao mogući sudar sa Vašim. Može biti opremljen predivnim uzglavljem, a dostupan je u bukvi ili jasenu. Fotografije prikazuju model u jasenu.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Šifra proizvoda: - Kategorija:
Brand

Revolana

Od 2012 godine, Revolana nudi kompletan asortiman zdrave i prirodne krevetnine. Samo prirodni materijali se koriste za izradu jastuka, jorgana, posteljine i svega potrebnog za udoban i zdrav san. Revolana je brend kompanije Ecovolve.
 Saznajte više

Opis

Krevet je osnova za Vaš san. Obezbeđuje zdravu (bez metala, nauljen prirodnim uljem) i solidnu osnovu na kojoj možete bezbedno spavati.

Konfiguracije

Belledonne je dizajniran za Ott Système tako da poseduje 6 x 10cm široke daske koje su predviđene da drže lateks gredice koje su sastavni deo ergonomične podloge. Na njega se može staviti i lateks dušek kao što je naš dušek Atto. U tom slučaju, potrebne su samo letvice u rolni koje služe za podršku dušeku.

Prilagođene veličine

Ovaj krevet može biti dostupan u drugim veličinama od standardnih gore navedenih. Moguća je dužina 210cm ili 220cm. Molimo kontaktirajte nas za bilo koji specifičan zahtev.

Održavanje

Periodično, potrebno je usisivačem proći unutar kreveta, ispod dušeka i / ili letvica kako biste uklonili prašinu. To je najbolji način za sprečavanje širenja grinja. Naš krevet je samo nauljen prirodnim uljem. Možete ga očistiti blago vlažnom čistom krpom da biste uklonili prašinu.

Garancija

Naši kreveti imaju garanciju za bilo kakav defekt ili problem koji je eventualno mogao proći neprimećen kroz našu kontrolu kvaliteta. Kreveti od punog drveta izrađeni su da traju ceo život.

Dodatne informacije

Poreklo materijala

Drvo iz Srbije

Brand

Proizvodnja

Srbija

Materijali

Masivno drvo

Dimenzije (Posteljina)

80x200cm, 90x200cm, 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm

Drvo

Bukva, Jasen

Opcije kreveta

Bez uzglavlja, Sa uzglavljem

Revolana

Od 2012 godine, Revolana nudi kompletan asortiman zdrave i prirodne krevetnine. Samo prirodni materijali se koriste za izradu jastuka, jorgana, posteljine i svega potrebnog za udoban i zdrav san. Revolana je brend kompanije Ecovolve.

Članci vezani za Kreveti od punog drveta

PSS (Planinarski savez Srbije) Logo

Specijalna ponuda za PSS (Planinarski Savez Srbije) članove

Ostvarite 10% popusta na sve odevne predmete.

Pogledajte uputstvo