Dušek za dete Yocto 12cm, 100% prirodni lateks 1-zona
Dušek za dete Yocto 12cm, 100% prirodni lateks 1-zona
Dušek za dete Yocto 12cm, 100% prirodni lateks 1-zona

Dušek za dete Yocto 12cm, 100% prirodni lateks 1-zona

23.000 RSD44.000 RSD

Yocto je 100% prirodni dušek za bebe i decu koja spavaju u malom krevetu. Lateks jezgro sa jednom zonom nudi pravu podršku i bezbedno okruženje bez hemikalija ili VOC. Ugrađeni naddušek od vune ili pamuka obezbeđuje sloj koji diše i reguliše vlažnost za vreme sna.

  • 60x120x12cm
  • 70x140x12cm
  • 90x200x12cm
  • Vunom (500g/m²)
  • Pamukom (500g/m²)
Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

Yocto je potpuno prirodni dušek vrhunskog kvaliteta koji se može koristiti u bilo kojem dečijem krevetu odgovarajuće veličine. Omogućava pravu podršku i sigurno okruženje za dete. To je posebno važno budući da mala deca moraju više da spavaju i provode mnogo više vremena u krevetu.

10cm debeo, 100% prirodni lateks 1-zona jezgro

100% prirodni lateks je dobijen vulkanizacijom mleka iz drveta helvea koje raste u južnoj Aziji. Čisti prirodni lateks daje najudobnije i najotpornije dušeke, bez primese sintetičkog materijala i bez isparljivih organskih jedinjenja (VOC). Debljina ovog dušeka je savršena za bebe i malu decu do trenutka kada im treba veći krevet.

Jezgro lateksa sa 1-zonom daje ujednačenu podršku na celom dušeku. Čvrstoća je prilagođena za malu decu.

Navlake od organskog pamuka

Jezgro od lateksa zaštićeno je navlakom od žerseja sašivenom od 100% organskog pamuka sertifikovanog GOTS. Navlaka dušeka je napravljena od 100% organskog pamuka, čvrste kanvas, GOTS sertifikovane tkanine. Sve tkanine su u prirodnoj boji pamuka, nebeljene i neobojene.

Štepani naddušek u sastavu navlake

Naddušek je veoma važan za regulaciju vlažnosti i temperature tela. Vuna je najbolji izbor zbog svojih karakteristika. Ako vuna iz nekog razloga npr za vegane, ne može biti korišćena, imamo na raspolaganju i 100% organski pamučni filc.

Prilagođene veličine

Yocto dušek se može napraviti i u veličinama koje nisu standardne ponuđene iznad. Molimo kontaktirajte nas ukoliko imate specifičan zahtev.

Nega i održavanje

Važno je redovno provetravati spavaću sobu, otvoriti prozor i otkriti dušek. Zaštita za dušek je dobar dodatak kako bi se dušek sačuvao od prljanja. U slučaju potrebe moguće je ručno oprati naddušek. Navlaka dušeka se može skinuti za eventualno čišćenje i pranje.

Garancija

Dušek ima garanciju od 5 godina protiv sabijanja većeg od normalnog.

Dodatne informacije

Težina-
Dimenzije-
Sertifikacija

GOTS, Oeko-Tex 100

Sirovinski sastav

100% organski pamuk

Punjenje

100% prirodni lateks

Poreklo materijala

Lateks iz Belgije, Platno iz Turske, Vuna iz Srbije

Dimenzije (Dušeci)

60x120x12cm, 70x140x12cm, 90x200x12cm

Brand

Proizvodnja

Srbija

Materijali

Organski pamuk, Prirodni lateks

Štepanje

Vunom (500g/m²), Pamukom (500g/m²)

Ott Système

Ott Sistem je kompletno ergonomsko prirodno rešenje za zdrav san. Sistem nudi krevete od punog drveta bez metala, ergonomičnu podlogu sa letvicama i prirodne dušeke. Brend je rođen u Francuskoj iz višegodišnjeg iskustva i istraživanja prirodnih rešenja za spavanje. Ott Sistem je brend kompanije Ecovolve.

Možda ste zainteresovani i za sledeće artikle (1)

U istoj kategoriji (3)

Glavne kategorije