Jastuci : Dopuna vuna/lateks

: Dopuna vuna/lateks

/ San/ Jastuci/ Dopuna za jastuk od čiste runske vune i prirodnog lateksa 100g

Dopuna za jastuk od čiste runske vune i prirodnog lateksa 100g

400 RSD

Dopuna za jastuke od čiste runske vune i organskog lateksa. Može se dodati svim Revolana jastucima da bi se povećao volumen ili čvrstoća. Dopuna omogućava da se ravni jastuk pretvori u mekani ili mekani jastuk u tvrdi za dimenziju 60x40cm. Dve dopune su dovoljne za ostale veće dimenzije jastuka. Neto težina je 100g.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 6077 Kategorija:
Sertifikacije

GOLS

GOLS (Global Organic Latex Standard) je sertifikacija za organski lateks. Ona sertifikuje da je lateks napravljen od mleka iz drveta kaučuka koje je uzgajano na organski način i da su prilikom transformacije ispoštovani ekološki i socijalni standardi. Ova sertifikacija je garancija čistoće lateksa, kvaliteta i etike.
Brand

Revolana

Od 2012 godine, Revolana nudi kompletan asortiman zdrave i prirodne krevetnine. Samo prirodni materijali se koriste za izradu jastuka, jorgana, posteljine i svega potrebnog za udoban i zdrav san. Revolana je brend kompanije Ecovolve.
 Saznajte više

Opis

Udobnost vune

Vuna diše i reguliše vlažnost, u svim sezonama. Omogućava zdrav san bez znojenja i bez alergija. Bez statičkog elektriciteta koji privlači prašinu i blago abrazivna, vuna predstavlja prirodno nepodobno okruženje za grinje, ne alergijsko, a takođe je i prirodni usporivač vatre.

Poreklom sa planinskih ovaca uzgajanih na otvorenom u južnoj Srbiji, naša vuna je netretirana, neutralnog mirisa, oprana vrlo pažljivo i ekološki izvorskom vodom koja sadrži nizak nivo kamenca. Vuna je izvlačana i mehaničkim procesom obrađena u vidu malih kuglica. Sav rad na vuni se obavlja na jugu Srbije.

Komfor sa lateksom

Za razliku od vune, pahuljice od lateksa imaju visoku otpornost, što im omogućava da se vrate u prvobitni oblik nakon kompresije. Jastuku daju trajni volumen i mekoću. Naš lateks je sertifikovan GOLS (Global Organic Latex Standard) koji predstavlja standard za organski lateks, kao što je GOTS standard za organski tekstil. Ovaj lateks je 100% prirodan, proizveden isključivo od mleka kaučuka iz organske kulture iz Indije ili Šri Lanke. Prirodno je hipoalergen.

Dodatne informacije

Punjenje

50% perle od čiste runske vune / 50% pahuljice od organskog lateksa

Poreklo materijala

Lateks iz Indije, Vuna iz Srbije

Sertifikacija

GOLS

Brand

Proizvodnja

Srbija

Sirovinski sastav

100% organski pamuk

Revolana

Od 2012 godine, Revolana nudi kompletan asortiman zdrave i prirodne krevetnine. Samo prirodni materijali se koriste za izradu jastuka, jorgana, posteljine i svega potrebnog za udoban i zdrav san. Revolana je brend kompanije Ecovolve.

PSS (Planinarski savez Srbije) Logo

Specijalna ponuda za PSS (Planinarski Savez Srbije) članove

Ostvarite 10% popusta na sve odevne predmete.

Pogledajte uputstvo