Biodom počinje saradnju sa PSS za promociju brenda Tigil i outdoor aktivnosti

Biodom počinje saradnju sa PSS za promociju brenda Tigil i outdoor aktivnosti

/ Novosti/ Biodom počinje saradnju sa PSS za promociju brenda Tigil i outdoor aktivnosti

Novosti - 24/11/2020

Biodom sa svojom proizvodnom firmom Ecovolve je lansirao svoju novu liniju tehničke sportske opreme od merino vune (pod brendom Tigil) koja je u potpunosti proizvedena u Srbiji. Zbog svojih neverovatnih osobina, aktivni veš i tehničke čarape od merino vune su najtraženiji predmeti za sportove na otvorenom. Imati ove proizvode 100% proizvedene u Srbiji zaslužuje da se za to sazna. Zbog toga Biodom s ponosom najavljuje partnerstvo sa PSS (Planinarski savez Srbije) koji udružuje sve planinarske organizacije i klubove u zemlji.

Tigil: nova linija sportske opreme od merino vune proizvedene u Srbiji

Tigil nudi liniju tehničkih sportskih čarapa od merino vune (nazvane Baikal) i liniju aktivnog veša od 100% ekstra fine merino vune (nazvane Altai). Rezultat su višemesečnog napora da se organizuju modeliranje, pletenje, pranje, šivenje, ispitivanje i pakovanje. Polazeći od visokokvalitetnog merino prediva iz Italije, sve ostale etape se rade u Srbiji. Mi smo prvi i zasada jedini sa kompletnom proizvodnjom u Srbiji.

Promocija brenda Tigil i aktivnosti PSS članova

Biodom će učestvovati na događajima koje organizuje PSS kad god je to moguće i promovisati te događaje na svom veb sajtu. Takođe se radujemo testiranju i promociji odeće Tigil kroz razne akcije sa članovima PSS-a.

10% popusta na sve Tigil proizvode za sve članove PSS-a

Sa zadovoljstvom nudimo popust od 10% na sve proizvode brenda Tigil za sve članove PSS-a koji kupuju na ovoj internet prodavnici.

Popust će se primenjivati automatski za sve registrovane korisnike PSS-a. Evo kako to funkcioniše u 3 koraka:

1 – Registrujte se na ovoj internet prodavnici pomoću svoje email adrese

Da bi se registrovali jednostavno idite na stranicu za registraciju i unesite svoju email adresu i lozinku po Vašem izboru.

2 – Posle registracije, pošaljite nam sliku ili skan PSS članske karte

Pošaljite nam sliku ili skan Vaše PSS članske karte putem imejla na info@biodom.rs ili na mobilni telefon 069 628 268 koristeći Viber, Signal ili Whatsapp. Nemojte zaboraviti da nam pošaljete i email adresu kojom ste se registrovali.

Po prijemu slike ili skana Vaše kartice, ažuriraćemo Vaš nalog sa informacijama o članstvu u PSS-u i zauzvrat ćemo Vas obavestiti. Mi ne čuvamo podatke o Vašoj kartici. Nakon toga, popust će se automatski primenjivati kada kupujete proizvode Tigil na našoj internet prodavnici.

3 – Pre kupovine, prijavite se sa svojom email adresom i lozinkom

Pre kupovine na internet prodavnici da biste ostvarili popust na odabrane proizvode, nemojte zaboraviti da se prijavite koristeći email i lozinku koje ste odabrali prilikom registracije.