Zbog godišnjeg odmora prodavnica u Borči će biti zatvorena do 02.08. Hvala na razumevanju. Internet prodaja se odvija normalno.
Ecovolve počinje saradnju sa Jovicom Spajićem na dizajniranju Tigil sportske opreme

Ecovolve počinje saradnju sa Jovicom Spajićem na dizajniranju Tigil sportske opreme

/ Novosti/ Ecovolve počinje saradnju sa Jovicom Spajićem na dizajniranju Tigil sportske opreme

Novosti - 23/06/2021

Jovica Spajić, kapiten ultra maratonske reprezentacije Srbije, jedan je od najboljih ultra trkača na svetu. On je legenda sama za sebe. Već je učestvovao u najtežim ultra trkama koje postoje na planeti i odneo je mnogo pobeda. Veoma smo ponosni što će sarađivati sa nama na dizajnu sportske opreme u Srbiji pod brendom Tigil.

Milena i Lionel Mestre, osnivači kompanije Ecovolve, u potpunosti su posvećeni dizajniranju i proizvodnji najbolje sportske opreme u Srbiji od prirodnih vlakana. U tu svrhu kreirali su brend Tigil. I niko bolji od Jovice Spajića ne može da im pomogne ka ostvarenju tog cilja. Jovica je stručnjak svetske klase u polju ultra trčanja i stavio je sebe, kao i svu opremu na najekstremniji stres. Malo je reći da, ako je neki deo opreme odobren od strane Jovice, prikladan i za nas ostale.

Imati Jovicu u našem timu, neverovatna je prilika da naš dizajn podignemo na viši nivo. Već smo postavili cilj da sarađujemo sa Jovicom na pripremama za njegovu sledeću trku u septembru. Njegova energija i dobrota su podsticaj za sve nas.

Izuzetno smo zahvalni Jovici na vremenu i strpljenju i radujemo se velikim dostignućima.

Pratite Jovicu na njegovom website, Facebook ili Instagram.

Trening u Beogradu sa Jovicom Spajićem.

Sve fotografije pripadaju Jovici Spajiću (Upotreba sa dozvolom – sva prava rezervisana).