Ecovolve počinje saradnju sa Jovicom Spajićem na dizajniranju Tigil sportske opreme

Ecovolve počinje saradnju sa Jovicom Spajićem na dizajniranju Tigil sportske opreme

/ Novosti/ Ecovolve počinje saradnju sa Jovicom Spajićem na dizajniranju Tigil sportske opreme

Novosti - 23/06/2021

Jovica Spajić, kapiten ultra maratonske reprezentacije Srbije, jedan je od najboljih ultra trkača na svetu. On je legenda sama za sebe. Već je učestvovao u najtežim ultra trkama koje postoje na planeti i odneo je mnogo pobeda. Veoma smo ponosni što će sarađivati sa nama na dizajnu sportske opreme u Srbiji pod brendom Tigil.

Milena i Lionel Mestre, osnivači kompanije Ecovolve, u potpunosti su posvećeni dizajniranju i proizvodnji najbolje sportske opreme u Srbiji od prirodnih vlakana. U tu svrhu kreirali su brend Tigil. I niko bolji od Jovice Spajića ne može da im pomogne ka ostvarenju tog cilja. Jovica je stručnjak svetske klase u polju ultra trčanja i stavio je sebe, kao i svu opremu na najekstremniji stres. Malo je reći da, ako je neki deo opreme odobren od strane Jovice, prikladan i za nas ostale.

Imati Jovicu u našem timu, neverovatna je prilika da naš dizajn podignemo na viši nivo. Već smo postavili cilj da sarađujemo sa Jovicom na pripremama za njegovu sledeću trku u septembru. Njegova energija i dobrota su podsticaj za sve nas.

Izuzetno smo zahvalni Jovici na vremenu i strpljenju i radujemo se velikim dostignućima.

Pratite Jovicu na njegovom website, Facebook ili Instagram.

Trening u Beogradu sa Jovicom Spajićem.

Sve fotografije pripadaju Jovici Spajiću (Upotreba sa dozvolom – sva prava rezervisana).