Edukacija

Edukacija

/ Edukacija

Video izrade vazdušaste vunene vate

24/09/2019 - Edukacija

Izrada vazdušaste vunene vate, koja se koristi u proizvodnji jorgana od čiste vune brenda Revolana, vrši se u nekoliko faza. Sve započinje pripremom vune i nastavlja sa vlačanjem i ukrštanjem vlakana. Na kraju se radi paralelizacija vlakna na mašini koju verovatno nećete videti nigde drugde.

Etape proizvodnje jorgana od čiste runske vune

22/09/2019 - Edukacija

Proizvodnja jorgana od čiste vune vrši se u nekoliko faza koje uključuju nekoliko mašina i dosta znanja. Otvaramo vrata naše radionice kako bismo pokazali realizaciju ovih faza od strane našeg proizvodnog tima u Beogradu.

Pranje sirove vune u Srbiji za brend Revolana

19/09/2019 - Edukacija

U Revolana proizvodima, mi koristimo vunu ovaca iz Srbije. Ova vuna se otkupljuje lokalno od mnogobrojnih malih ovčara na jugu Srbije. Pranje sirove vune se obavlja u mestu Vučje blizu Leskovca. Radi se na starim mašinama, u manjim količinama, sa mekom izvorskom vodom.

Ecovolve predstavljen u magazinu Hoteli & Restorani

04/04/2019 - Edukacija

Hoteli & Restorani je B2B magazin koji se distribuira na preko 3,000 adresa ekskluzivnih hotela i restorana u Beogradu, Novom Sadu, kao i svim većim mestima i turističkim centrima širom Srbije. Ecovolve je predstavljen u broju 11 kao prvi prirodni ergonomski sistem za spavanje u Srbiji, posebno pogodan kao kompletno superiorno rešenje za hotele.

U potrazi za perfektnim sistemom za spavanje - Galen pharm

01/03/2019 - Edukacija

Galen pharm je dvomesečni informativni magazin o zdravlju koji se može besplatno naći u apotekama u Srbiji. U zadnjem izdanju, broj 26 za mesece mart i april, članak autora Jean-Claude Ott objašnjava važnost i uticaj prirodnog sistema krevetnine na zdravlje i zadovoljstvo ljudi.

Problem grinja u krevetu

03/03/2018 - Edukacija

Grinje su male mikroskopske životinje koje se hrane našim izumrlim ćelijama kože. Žive što je moguće bliže izvoru hrane, odnosno na ili u gornjem delu dušeka. One su problem koji se mora držati pod kontrolom.